החומרים:
1 כוס קמח מלא תופח
1 כוס קמח רגיל (לבן)תופח
2/3 כוס סוכר חום
100 גרם מרגרינה
1.25 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס מים או ביצה אחת (אופציונאלי).
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל- 160 מעלות צלזיוס.
חותכים את המרגרינה לקוביות קטנות.
לשים את המרגרינה בידיים יחד עם שאר החומרים (פרט למים) עד שמתקבלת עיסה אחידה ולא גבשושית.
אם העיסה גבשושית יתר על המידה, מוסיפים את המים או הביצה וממשיכים ללוש.
מכינים מהעיסה עיגולים קטנים ומניחים אותם על התבנית (מרופדת בנייר אפיה) במרחק של 1 ס"מ האחד מהשני.
אופים כעשר דקות פחות או יותר. ברגע שרואים שהעוגיות התקשו והתחתית שלהם חומה - מייד להוציא. אפיית יתר מובילה עוגיות אלו, אחר כבוד, לפח האשפה.
בתיאבון.
1 כוס קמח מלא תופח
1 כוס קמח רגיל (לבן)תופח
2/3 כוס סוכר חום
100 גרם מרגרינה
1.25 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס מים או ביצה אחת (אופציונאלי).
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל- 160 מעלות צלזיוס.
חותכים את המרגרינה לקוביות קטנות.
לשים את המרגרינה בידיים יחד עם שאר החומרים (פרט למים) עד שמתקבלת עיסה אחידה ולא גבשושית.
אם העיסה גבשושית יתר על המידה, מוסיפים את המים או הביצה וממשיכים ללוש.
מכינים מהעיסה עיגולים קטנים ומניחים אותם על התבנית (מרופדת בנייר אפיה) במרחק של 1 ס"מ האחד מהשני.
אופים כעשר דקות פחות או יותר. ברגע שרואים שהעוגיות התקשו והתחתית שלהם חומה - מייד להוציא. אפיית יתר מובילה עוגיות אלו, אחר כבוד, לפח האשפה.
בתיאבון.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה: